SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

1. UVODNO

 • Ti splošni pogoji spletne strani com, ki jo upravlja družba Skupina Svetilnik d.o.o., s poslovnim naslovom Ljubljana, Cesta 24. junija 25, 1231 Ljubljana – Črnuče in matično številko 6345379000 (»družba«, »mi« in »nas«) določajo delovanje spletne strani, pravice in obveznosti uporabnika in nas ter urejajo poslovni odnos med nami in kupcem oziroma uporabnikom. Kupca oziroma uporabnika zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku oddaje naročila na spletni strani hipersoundrecords.com.
 • Ob vsakokratnem nakupu boste opozorjeni na te splošne pogoje poslovanja in boste morali potrditi vašo seznanjenost z njimi. S strinjanjem s temi splošnimi pogoji tudi potrjujete, da boste našo storitev, ki jo ponujamo na tej spletni strani, uporabljali izključno za lastno uporabo in za nekomercialne namene. Prosimo, da te splošne pogoje poslovanja natančno preberete in si jih po potrebi shranite. Če se ne strinjate s temi splošnimi pogoji prosimo, da nemudoma prenehate uporabljati našo spletno stran in naše storitve.

2. STORITEV NA SPLETNI STRANI

 • Na naši spletni strani prodajamo albume in glasbene posnetke izključno v digitalnem formatu (mp3).

3. UPORABA STORITVE IN VAŠA UPORABA NAŠE SPLETNE STRANI

 • Na spletni strani so na voljo avdio vsebine, ki so namenjene vaši zasebni in nekomercialni uporabi. Med drugim so vam na voljo avdio izseki ter slike, s katerimi vam predstavimo naše albume in ostale glasbene posnetke, ki so vam na voljo brezplačno, ter avdio vsebine, ki so na voljo za nakup.
 • Z uporabo naše spletne strani in naših storitev potrjujete, da jih uporabljate le v zasebne in nekomercialne namene. Vsebin naše spletne strani ne smete uporabljati za izobraževalne namene.
 • Vsebin, do katerih dostopate, ne smete na noben način kopirati, shranjevati ali na drug način reproducirati, niti v celoti niti v delu, niti z avtomatskimi napravami niti ročno.
 • Spletno stran in vsebine morate uporabljati na način, ki ne bo poškodoval, onemogočil, oslabil ali preobremenil spletne strani.
 • Trudimo se, da vam zagotavljamo stalen in nemoten dostop do naše spletne strani, nismo pa odgovorni v kolikor pride do motenj pri dostopu zaradi sistemskih napak, vzdrževanja ali drugih razlogov, ki niso v naši moči. Prav tako ne moremo zagotoviti, da bodo naša spletna stran ter vsebine na njej delovale na vaši izbrani napravi. Za ureditev dostopa do interneta in ostale tehnične zahteve na vaši strani, ki vam bodo omogočale dostop do vseh vsebin naše spletne strani in naših storitev ste odgovorni sami in to ne predstavlja dela naših storitev.

4. PONUDBA IN CENA

 • Vsakokratna ponudba vsebin je dostopna na spletni strani. Ob vsakem izdelku, ki je na voljo na naši spletni strani, je naveden naslov, kratek opis ter avdio posnetek, na podlagi česar se lažje odločite za nakup.
 • Za vsak posamezen nakup veljajo cene kot so navedene v trenutku naročila oziroma potrdilu plačila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila, ki pa ne veljajo za že izvedeno naročilo.
 • Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo DDV. Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila, naštetimi v točki 5. spodaj.

5. NAČIN PLAČILA

 • Plačate lahko s kreditnimi karticami ali s plačilnim sistemom PayPal.
 • Če želite predračun, nas kontaktirajte preko spletnega obrazca https://hipersoundrecords.com/kontakt/

6. DOSTAVA IN NAROČILO

 • Ko izberete ustrezen izdelek, kliknite »Dodaj v košarico«. V novem oknu »Zaključek« se vam prikažejo podrobnejši podatki o vašem naročilu. Nato izpolnite obvezna polja v okencu »Podatki plačnika«.
 • Če imate glede naročila morebitne pripombe, izpolnite okence »Dodatne informacije«.
 • Za tem izberite način plačila in vstavite zahtevane podatke. Za plačilo kliknite na »Pay now«. Po uspešno izvedenem plačilu boste v roku 15 minut na elektronski naslov, ki ste ga posredovali, prejeli elektronsko pošto s potrdilom o plačilu in bližnjico do izbranega izdelka v digitalnem formatu (mp3).

7. PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE IN POLITIKA VRAČIL

 • Kupec nima pravice do vračila izdelka in odstopa od pogodbe brez razloga.
 • Če ima izdelek napako, ima kupec vse pravice, ki mu jih zagotavlja veljavna zakonodaja s področja varstva potrošnikov.
 • V primeru neizpolnitve ima kupec vse pravice, ki mu jih zagotavlja veljavna zakonodaja s področja varstva potrošnikov.

8. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

 • Varnost vaših osebnih podatkov je za nas izjemnega pomena, njihovo zbiranje, uporaba ter varstvo osebnih podatkov pa so urejeni v naši Politiki varstva osebnih podatkov.
 • Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Družba ne deli vaših osebnih podatkov s takšnimi spletnimi stranmi, razen v primerih uporabe gumbov ali vtičnikov socialnih omrežij. Če sledite povezavi do katere koli od teh spletnih strani, veljajo za vas prakse glede zasebnosti navedene spletne strani, na katere družba nima nobenega vpliva in za katere družba ne more prevzeti odgovornosti.

9. INTELEKTUALNA LASTNINA

 • Družba je imetnik ustrezne licence za vse pravice intelektualne lastnine na tej spletni strani ter za vse materiale, ki so dostopni na spletni strani. Materiali, ki so dostopni na spletni strani so zaščiteni z avtorsko pravico in/ali drugimi pravicami intelektualne lastnine. Vsebina je izključna last avtorjev in imetnikov licence. Vsakršno kopiranje, reproduciranje, prikazovanje, uporaba, adaptacija, sprememba, prilagoditev, prevajanje ali razširjanje vsebine, bodisi v celoti ali deloma, bodisi če pripada družbi bodisi tretji osebi, ki je družbi podelila pravice zanjo, s kakršnim koli postopkom, so nezakoniti.
 • Kupci ali uporabniki spletne strani nimajo pravice na noben način kopirati, razstaviti, poskusiti pridobiti izvorno kodo, spremeniti ali ustvariti izpeljana dela iz vsebin ali spletnega mesta ali katerega koli dela le-teh. Morebitne kršitve teh prepovedi lahko vodijo do sodnega pregona in odškodninske odgovornosti.
 • Zavezujete se, da ne boste spreminjali ali kako drugače posegali v, dajali, oddajali, prodajali ali kako drugače dajali na voljo tretjim osebam materiala, do katerega dostopate na naši spletni strani. S tem ko uporabljate našo spletno stran ali z nami sklenete pogodbo, ni sklenjena nobena licenčna pogodba ali na kakršen koli drug način prenesena intelektualna lastnina. Kupljen izdelek lahko uporabljate le za lasten, zasebni in nepridobitni namen.
 • Vsi albumi, glasbeni posnetki ter drugi izdelki so last založbe Hipersound Records oziroma njenega pravnega naslednika, družbe Skupina Svetilnik d.o.o. Vsi albumi so bili izdani v Republiki Sloveniji in prijavljeni na združenje IPF k.o., združenje Sazas k.o., ali OSA audio. Relevantni podatki o založbi in ostalih imetnikih pravic so navedeni in razvidni iz fotografij ob vsakem posameznem izdelku na spletni strani.

10. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

 • Strinjate se s tem, da nam boste povrnili vso škodo (vključno z a ne omejeno na zahtevke, izgube, odgovornost, in stroške), ki bi nam ali tretjim osebam nastala z vašo kršitvijo teh splošnih pogojev poslovanja, ne glede na to komu in kako je ta nastala.
 • Družba, njeni direktorji, zaposleni, zastopniki, dobavitelji ali partnerji, omenjeni na tej spletni strani, v nobenem primeru ne morejo odgovarjati, na podlagi pogodbenega, odškodninskega ali kakršnega koli drugega zahtevka, za kakršno koli škodo, bodisi posredno ali neposredno, naključno ali posledično, ali kakršne koli narave, ali za kakršno koli izgubo, zlasti finančne ali komercialne narave, ki izhaja iz (ne)dostopa do in/ali (ne)uporabe te spletne strani ali kakršnih koli materialov, naročenih preko spletne strani, razen kolikor je škoda povzročena z naše strani namenoma ali iz naše hude malomarnosti.

11. SPLOŠNO

 • Ti splošni pogoji poslovanja se lahko kadarkoli, brez predhodnega obvestila spremenijo. O vsaki spremembi splošnih pogojev poslovanja vas bomo na primeren način obvestili tako, da jih bomo objavili na spletno stran hipersoundrecords.com, o pomembnejših spremembah pa vas bomo obvestili tudi preko elektronske pošte, v kolikor ste že naš registriran uporabnik. Vaša nadaljnja uporaba naše spletne strani in storitve pomeni, da sprejemate morebitne spremenjene splošne pogoje uporabe.
 • Za te splošne pogoje ter vsa razmerja, ki izhajajo iz uporabe naših storitev ali spletne strani velja pravo Republike Slovenije. Za vse spore, ki izhajajo iz uporabe spletne strani hipersoundrecords.com in iz teh splošnih pogojev poslovanja, ki jih družba in uporabnik ne bi mogla sporazumno rešiti, je pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.
 • Če pri uporabi naše spletne strani ali naših storitev potrebujete podporo, nam lahko pišete preko spletnega obrazca na https://hipersoundrecords.com/kontakt/ ali nas vsak delavnih med 10. in 12. uro pokličete na telefonsko številko 01 5300 111.

STATUS

COMPANY

BRANDS

Hipersound Records

SE Europe record company, established in 1999.

Online Teater

Online Teater platform provides Pay-Per- View streaming for recorded theatre plays.

Trendytel-logo

Unique Smartphone Ringtones recorded in Hipersound Records studio.

...

Produkcija 97 - Imagine Digital

Slovenia’s first digital recording production, established in 1997.

Service provider, that deals with online strategy’s, tactics, content and brand awareness.

Midas Film

Brand focused photographic and video content, adjusted for online needs.